Pánve (35)
Smažit, péct, grilovat nebo dusit? Příprava pokrmů v pánvičkách je moderní, navíc nabízí spoustu možností na variabilitu jídel. Vyberte si svoji pánvičku na lívance, volská oka, omelety, ryby nebo na grilování steaků. Více
Smažit, péct, grilovat nebo dusit? Příprava pokrmů v pánvičkách je moderní, navíc nabízí spoustu možností na variabilitu jídel. Vyberte si svoji pánvičku na lívance, volská oka, omelety, ryby nebo na grilování steaků. Více
Pánví je několik druhů, které se liší tvarem, materiálem, kompatibilitou se sporákem i doporučeným způsobem použití. Můžete si vybrat univerzální pánvičku pro všestranné využití od smažení cibulky po přípravu steaků. Pokud si ale zakládáte na grilování, doporučujeme používat speciální grilovací pánve s nepřilnavým povrchem. Díky vroubkování navíc nebude poznat, že jste flákotu sundali ze sporáku a nevytáhli z grilu.
Milovníci asijských pokrmů ocení hluboké pánve wok na přípravu salátů, jídel z jednoho hrnce a pokrmů s rýží nebo nudlemi.
Na sladké snídaně by doma neměly chybět pánev na palačinky a lívanečník (pánev s tvarovátky na lívance). Připravit se v něm dají také volská oka, zeleninové placky nebo třeba bramboráčky.